| Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! | |
|
|
Author | Message |
---|
Uros aka Dasa Admin

Number of posts : 38 Age : 33 Grad : Dragon Boys So-centar CS nick : Uros a.k.a Dasa Omiljeno oruzje : awp Registration date : 2008-05-09
 | Subject: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Thu May 29, 2008 5:36 pm | |
| Ajde faco cekam te, sto se mene tice banovao si me sa foruma koji mogu da zatvorim istog trena samo da zovem Dragana omfg, kakav si tip, ajde javi se mudonjo ? koji si, jos si skino admina na publicu 1. cekam. | |
|
 | |
Stefan member

Number of posts : 25 Age : 30 Grad : Kraljevo CS nick : _Stefan_ Omiljeno oruzje : ak47 Registration date : 2008-04-27
 | Subject: hfhgfjh Thu May 29, 2008 6:42 pm | |
| ja sam ti skinuo admina.... a nisam te banovo na forumu... | |
|
 | |
Uros aka Dasa Admin

Number of posts : 38 Age : 33 Grad : Dragon Boys So-centar CS nick : Uros a.k.a Dasa Omiljeno oruzje : awp Registration date : 2008-05-09
 | Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Fri May 30, 2008 2:26 am | |
| Ti botu si mi skino? Reci razlog obrazlozi se? Pored toga sto ne znas drzati pusku i ulazis na server i stavljas mapu po tvojoj volji, niti votujes nista, pa kad ti ja kazem da ti to ne radis, ti se napravis pametan pa se uvredis i skidas tako admin? P.s Veliko ako nastavis ovim tempom sa administracijom server ce 4ever ostati botovski, aj'd brate da sredimo to.. | |
|
 | |
Stefan member

Number of posts : 25 Age : 30 Grad : Kraljevo CS nick : _Stefan_ Omiljeno oruzje : ak47 Registration date : 2008-04-27
 | Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Fri May 30, 2008 1:55 pm | |
| stani ovako.... ti banujes ljude koji nisu chiteri.... lik sedi pored mene u igraonici i ti ga banujes... i kako da ti ne skinem admina??? i svi se zale na tebe kako seres na serveru... | |
|
 | |
Uros aka Dasa Admin

| Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Fri May 30, 2008 11:39 pm | |
| Haha sine, kao prvo - ti blage veze nemas sa cs, bot si. Kao drugo - server je jos nub i cheatera je zaista mnogo! 90% likova sto sam banovao su cheateri 100%. Kao trece - ko sere da ja serem? Oni siptari botine sto dolaze po serveru? Pa meni je smesno igrati sa njima jer udjem tamo skor mi 50-5 smesno! Sta da onda ocekujes od takvih likova, i koliko sam video tamo meni niko nije javno nista rekao da ja serem, tako da se tvoja izjava dovodi u sumnju, oces da budes "glavni" a nub si. U svakom slucaju meni ce se admin vratiti, ja sam pricao sa Velickom, kaze da ne divljas previse.. Pa posle neces mi skidati, i koji me kreten jos banovao sa foruma Boze sacuvaj, samo neka se javi.. I da dodam kad izigravas nekog admina, imam 100puta vise iskustva o administraciji nego ti, radim na Krusevcu i jos par servera kao admin, tako da ne ovisim od ovog servera! Vec samo ocu da pomognem Velicku kao ortaku, jer kad sam usao na server to je jad i beda! Cheateri i nubovi 1klase.. Btw.. nadam se da cemo uspeti srediti stvari, kako server, tako i celu nub administraciju! Ajde pozdrav. | |
|
 | |
Stefan member

| |
 | |
->UrOS<- member

Number of posts : 20 Age : 29 Grad : Beograd CS nick : ->UrOS Omiljeno oruzje : ak41 Registration date : 2008-05-08
 | Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Sat May 31, 2008 2:58 am | |
| | |
|
 | |
Uros aka Dasa Admin

| Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Sat May 31, 2008 1:11 pm | |
| | |
|
 | |
Uros aka Dasa Admin

| Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! Sat May 31, 2008 1:14 pm | |
| STEFANE SMRADE MALI ... SAD SI MI OTKUCAO TAKVU PORUKU I NIKAD VISE... JOS JEDNOM UPOTREBI SVOJE PRLJAVE SELJACKE PRSTE ZA KUCANJE NECEG TAKO BEZOBRAZNOG SADRZAJA I LJUBICE TI MAMA SLIKU NA BANDERI. MISLIM DA SAM BIO JASAN, POZ. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?!  | |
| |
|
 | |
| Neka se javi onaj sto mi je skino admina, a banovao me na forumu?! | |
|